MetzgerMeister
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| Sujet: Re: Les VITAMINES Mer 25 Aoû - 11:27 | |
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MetzgerMeister
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| Sujet: Re: Les VITAMINES Mer 25 Aoû - 11:59 | |
| Bonne idée au modo ( ou au boss ^^ ) de le mettre en Post général ( J'y avais pensé à le dire sans savoir si c'était nécessaire ) |
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MetzgerMeister
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| Sujet: Re: Les VITAMINES Jeu 16 Sep - 12:26 | |
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MetzgerMeister
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| Sujet: Re: Les VITAMINES Dim 19 Sep - 13:26 | |
| Une petite information utile, que je me permet d'ajouter ici: Concernant la vitamine K, qui aide à la coagulation -> - Citation :
- Le chou, les brocolis, l’avocat,..:
Les aliments riches en vitamine K comme le chou, le brocolis ou encore l'avocat, sont "à consommer avec parcimonie avec les médicaments anticoagulants oraux, destinés à fluidifier le sang". Je pense que vous comprendrez aisément pourquoi |
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thejpman
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| Sujet: Re: Les VITAMINES Mar 5 Fév - 15:44 | |
| Vitamin D Critical for Muscle Size and StrengthFLEX recommends getting in a good 2,000–5,000 international units of vitamin D per day Jim Stoppani, Ph.D You know that vitamin D is a critical supplement, not just for your health but also for your muscle size and strength, and for burning bodyfat. That’s right, D can also help you get stronger, increase muscle protein synthesis, reduce bodyfat and raise testosterone levels. FLEX recommends getting in a good 2,000–5,000 international units of vitamin D per day, but not just any ol’ D will do. You need to make sure you are taking vitamin D3, known as cholecalciferol. In a recent study from Creighton University (Omaha, Nebraska) subjects took approximately 7,000 IU of vitamin D2 or vitamin D3 per day for 12 weeks. They reported in a 2011 issue of the Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism that D3 was about 90% more potent at raising levels of 25-hydroxyvitamin D, the storage form of vitamin D in the body, than vitamin D2. It also increased stored levels of the vitamin three times more than D2 did. REFERENCE: Heaney, R. P., et al, “Vitamin D3 Is More Potent Than Vitamin D2 in Humans,” Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, 96(3): E447–52, 2011. |
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